Linda

Mig/

Kategori:

Tränar. Vart ska jag börja? Jag väger 60kg. Ska stanna på 60kg. Öka jag i vikt så ska det va muskler och inte fett! Sjunker jag, ska det inte vara för att jag slutat äta mat utan för att jag börjat äta rätt. Jag tänker göra detta för att må bra, inte för att bli "smalare" eller vilja följa någon tränings ideal. Detta är mig, mitt nya friska jag, Inge soffhäng utan träning. Jag ska förtjäna att få sitta i soffan. Kram.

Film/

Kategori:

Kvälls gott med en halv bra film står på schemat just nu. Har även varit lat med att träna denna vecka. Skärpning! Jag måste ta tag i mitt godis begär, sluta äta så mycket. Inte sluta helt, men sluta äta varje dag. Går det ens 1 Tim innan jag äter en godis? Ibland kan jag vakna på natten och måste gå till skåpet och ta en godis:/ jag kommer få diabetes om jag fortsätter. Fan också! Förbjud godis... Det är ju såå gått! Kram.

Ingen majbrasa/

Kategori:

Det blir ingen majbrasa för oss. Äter oss mätta på godis och chips tills vi ska lägga oss istället, känner att den där elden inte är så viktig för Nova att se. Felicia sover bort elden och jag gäspar och hoppas på att vi ska snart gå hem. Lika bra att göra det mysigt hemma då istället. Nyttig kvällsfika!