Linda

Hudiksvall

Kategori:

Idag har vi varit i Hudiksvall och lekt på en lekpark och shoppat lite på H&M.

Väl hemma blev det en sen middag som bestod av grillat och självklart hade de stora barnen Vattenkrig medans maten blev klar.

Nu sitter vi i de nya utemöblerna och dricker ett vinglas.

kram.

Harmånger/Sundsvall

Kategori:

Jag älskar att vara här. Älskar området. Älskar människorna vi umgås med. Igår var vi ute hela dagen och bara myste på baksidan och på kvällen blev det vin och massor av nödvändigt surr med fina Emma. Strax innan läggdax så bestämde vi oss för att grilla korv och majskorvar.Idag har vi varit i sundsvall på ikea och köpt massa onödigt och ("nödigt"?). Varit på lite olika affärer då vi haft mulet. Sen resten av veckan ska de vara bra väder och då blir det att vara ute.

Jag önskar mig ett hus här.. och jobb!

kram.

Motorveckan är här med slut.

Kategori:

Det har varit en bra vecka. Jag har jobbat men ändå hunnit kika lite. Driftingen, skoter på vatten och jag hann va ute och riarunt en sväng på stan igår tillsammans med dom bästa.

Men nu är jag ledig en hel vecka och tänker åka till Harmånger (sundsvall) och vara där. Lämnar lycksele och alla måsten och ska försöka att ha en toppen vecka.Jag gillar den där tjejen till höger. Marina, min klippa. Hon som får en att må bra och känna att man trivs i Lycksele ♡ Hon är bäst!

Kram.