Linda

Felicia/

Kategori:

Varför? Varit på akuten ikväll med Felicia pga att hon skallade en plast leksak (vi har alltid haft den runt henne och ingenting har hänt och aldrig trott att det skulle hända) och slog upp ett Jack mellan ögonen. Vi blev alla super rädda och jag började grina för jag såg blod och vi ringde akuten på en gång för jag vet inte om det behövdes sy. Men väl på akuten såg allt bra ut, hon var inte ledsen utan skrattade, hon blödde inte när vi vad där och hon hade inga andra skador tex näsbenet. Stackars mammas flicka :( oturs vecka med barnen, Felicia får sår i ansiktet och Nova klipper av sig luggen. Nu jävlar ska dom få ha hjälm.


Mitt hjärta gjorde frivolter av rädsla för jag trodde det var något med henne. Hon tvär grinade ju bara och sen gick det över. Va ska man tro? Usch! Leksaken är i soporna nu. Så de så!!

Kram.

Onsdag/

Kategori:

Ligger i soffan och kikar på extreme home makeover och halv grin. Jag är så känslig.

Idag ska vi alla ut till tuvträsk för att hjälpa svärmor med allt inför deras bröllop och sedan för att träffa Ts lillebror och hans familj. Ska bli riktigt trevligt.

Självklart är kameran med i morgon för att fota. Måste fota från dag till kväll.

Kram.

Fin dag/

Kategori:

Min fina Johanna har varit här idag, vi har varit på stan och vi har färgat varandras hår och hon klippte mig lite. Älskar att umgås med henne. Lina var även med oss på förmiddan och det var verkligen trevligt.