Linda

Torsdag/

Kategori:

Det närmar sig med stormsteg, snart och förhoppningsvis ligger körkortet i min hand och jag kan kalla mig som så många säger "fri". Jag kommer inte att behöva böna och be andra, utan jag kan ta våran bil och köra. kööra, köra fort som fan. jag ska köra.... lalala..

Har även ett litet bekymmer. Jag hatar att flytta, trodde jag skulle bo i den här lägenheten tills vi skulle flytta till ett bra bestämt hus men så blev det inte. vi fraktar våra saker och arslen till Bångvägen i slutet av November. Spännande och as tråkigt.

Min vän Line är upp och hälsar på sin mormor och morfar och jag ska försöka att åka till henne och hälsa på. Ville åka på lördag, så få se vad vi hittar på.

Har inget mer att berätta tyvärr. Eller jo..

"Tro inte så mycket på vad folk säger, dom vänder ryggen till när dom tro sig hittat något bättre".

kram.

Är som en rutten fisk/

Kategori:

Min Anubis är 7 mil för långt bort just nu, hon är min ventilation. Hon är den bästa, hon vet vad hon ska säga när man behöver höra det. Hon säger som det är som jag förövrigt hoppas att jag gör detsamma tillbaka till henne. Ibland kan det vara saker man inte vill höra men det är bra ändå. Det blir för nära inpå sanningen som man kan komma (lite hiskeligt om man frågar mig) men i slutändan vet man att det är rätt, även om man inte ville höra det just då.

Jag vet inte exakt vad jag skulle vilja prata med henne om, men under tiden som man pratar växer det alltid fram något som man borde fått klämma ur sig.
Jaja, jag vet ni som tänker att jag har Tord. Men så är inte detta fallet, han är en bajskorv till att lyssna och prata med en. Han håller med och försöker sig förstå och gör en bara arg i mina diskussioner. Förlåt Tord men du är en bajskorvslyssnare. Slut diskuterat!

Kram.

Jag är helt tom/

Kategori:

Jag vet inte vad jag ska skriva eller berätta för er. Jag är helt tom. Jag känner ingentibg. Vad är det för fel på mig?

Jag mår bra, jag mår inte dåligt eller har någon form av depression. Jag är bara så tom!

Jag försöker att forma mina "tomma" känslor i ord men jag kan inte ens göra det. Jag är lycklig, med tom!

kram.