Linda

Onsdag/

Kategori:

Varför är det så svalt och skönt ute medans det är 200 grader i vårn lägenhet? Och fuktigt så man kvävs. Byxen sug fast sig mot kroppen så de gå knappt att klä av sig. Damn you konstiga luft. 
 
Funderar lite kring resten av sommaren, Vad ska vi göra? Jag vill hitta på något bus. Men vad för bus? damn you buskul. 
 
kram.

Söndags mys/

Kategori:

Ligger i soffan efter 2 veckors besök. Men nu är vi ensam. Känner tystnaden, men den börjar bli tråkig. Haha. Motoveckan är här. Var och kikade på status quo igår med Tord. Dom var riktigt hur ska jag säga, AWESOME!!!! Idag va vi och kika när Leo körde gokart. Han var skit duktigt. I morgon burnout. Mer kul :D Förlåt för ett konstigt inlägg. Återkommer:)

Äntligen/

Kategori:

Äntligen så funkar blogg.se på min telefon? Vet inte vad det är som varit konstigt. Skit samma. Jag mår bra, barnen mår bra, katten mår bra. Har brorsonen här på besök och ska ha honom här i en vecka till (varit här i en vecka redan). Helt fantastiskt underbart är det. Nova har en lek kamrat och jag kan lägga mycke energi på Felicia som verkligen ha behövt mig nu eftersom hon har haft problem med nummer 2 på hennes kropp, eller snarare i hennes kropp. Tänker inte gå in på det eftersom det är helt ointressant för vissa att läsa. Jag njuter av vare minut av sommaren för snart är det tråkiga september och då börjar snart Felicia dagis och det innebär steget närmare snö. Fy, jag älskar snö men vill bara njuta lite av sommaren nu. Död död död! Myggjävlar är väl de enda jag hatar med sommaren. Jag får stora myggbett, lika stora som tennisbollar. Fan! Jag saknar mina vänner, jag har otrolig längtan efter dem. Vill bara sätta dom i min soffa och titta på dom och säga att dom är det finaste jag vet och umgås med dom en hel helg, bara lägga energin på dom. Snart! Jag är en bra skjuta fram saker... Fan på det också! Snart, sen, jag ska bara! Vem känner igen sig? Nu ska jag lägga in bilder på datorn för att sedan lägga in dem här. Kram