Linda

Marknaden/

Kategori:

Här är marknaden igång. Varit på stan och kikat idag, en sväng med karusellen hann Nova, fick lunch på laponia och varma chips (ett måste). Ska ner en sväng i morgon också och kika lite ensam.

Kram.

En vanlig onsdag/

Kategori:

Haft en bra dag. Inge jobb men trött ändå. Varit på dagis med Felicia, hon inskolas i veckan. Samt fått kika när Nova busar omkring där. Inskolningen går jätte bra, hon går iväg och tittar ibland efter mig. Men Inge skrik och grin. Sitter och äter som vanligt och ska få sova där i morgon. Så blir en dag till ned inskolning. Min lilla flicka blir så stor, för fort.

Jag ligger på soffan, mätt och belåten. Käkat gurka, morötter och dipp. Är ju Lill lördag:)

Marknad till helgen här i stan. Blir att gå och kika en sväng tillsammans med barnen och lina. Ska bli mysigt, varma chips står på menyn. Ett måste!

Kram.

Varför?

Kategori:

Jag lägger ett barn, hon somnar. Jag lägger barn nummer 2 och hon somnar. Jag sätter mig i soffan för att få lugn och ro en stund. Vad händer? Jag kommer på en massa saker. Jag ska ha gjort de, ja jag kan göra de. Sen vaknar barn nummer 1 och sedan nummer 2. Vad fan hände? Är dom redan vaken, kikar på kl och den har gått 1,5tim. Fan! De va den stunden.

Nu dricker jag kaffe, ska snart äta tidig middag och sedan i väg och jobba. Ha en bra dag. Fan! Lugn och ro..